Over Ons

HoogtIJ en De Artiesten

Wie zou er nou toch verantwoordelijk zijn voor al die gave evenementen bij HoogtIJ? 

Dat is evenementenbureau: de Artiesten..

Energie, ervaring en een mega netwerk zetten we in om jouw doel te bereiken en je event tot een succes te maken.
Wat het doel is bepaal jij, altijd! Wij helpen je het doel te overtreffen. Hoe? Door eerst te luisteren, te vragen en te prikkelen. We willen je DNA voelen en je doel begrijpen, dan kunnen we aan de slag met onze Artiesten.

De Artiesten staan bij ons niet alleen op het podium. Onze creatieve producers, eventmanagers, showcallers,, chefs, performers, ze zijn allemaal Artiesten. Vakidioten, die gaan voor de overtreffende trap. Investeren is samen groeien, dat doen we al jaren.

Durf je het aan, jij het doel, wij de regie! 

 

Pim:

Pim is al ruim 5 jaar actief in de evenementen wereld voordat hij bij HoogtIJ terecht kwam. Zijn doel was: het “onbekende” HoogtIJ uit te laten groeien tot een van de meest bijzondere eventlocaties van Amsterdam, en niet zonder succes! In de loop der jaren heeft hij bij HoogtIJ evenementen georganiseerd voor mooie merken als Unilever, Opel en A.T. Kearny. Naast het organiseren van B2B events is Pim continue op zoek naar mogelijkheden om HoogtIJ bekend en toegankelijk te maken voor het grote publiek. Het organiseren van een pop-up restaurant of “chill-out middagen op de zondag, het staat bij HoogtIJ nooit stil. Met Pim zijn ervaring en enthousiasme is hij een enorm belangrijke spin in het web bij HoogtIJ. Hij ontvangt onze klanten graag met een kopje koffie, of een lekkere borrel om iedereen net zo enthousiast te maken over HoogtIJ als hij dat zelf is.

 

Myrthe:  

Maak kennis met Myrthe, ze heeft haar achtergrond in de sales en hospitality industry liggen, dit maakt het de ideale combinatie als verantwoordelijke voor het operationele gedeelte bij HoogtIJ. Met een oog voor detail loopt het altijd op rolletjes tijdens de events van HoogtIJ. Met succes zijn afgelopen jaar de kerst evenementen georganiseerd van onder andere Fabienne Chapot, Makro en Roorda. Daarnaast draait Myrthe haar hand niet om van de organisatie van een workshop voor H&M of een chique ontbijt voor Cosmopolitan, alles kan worden gerealiseerd. 

‘Denken in kansen en oplossingen’, daardoor kan ik ieder event tot een succes maken. 

Daarnaast is ze verantwoordelijk voor cultuur. Het mooie is dat ieder event weer anders is en weer een andere benadering nodig heeft, dat maakt deze business zo interessant en gevarieerd.

 

Lisette:

Lisette loopt al ruim 10 jaar rond in de evenementen wereld. Een jonge rot in het vak. Na onnoemelijk veel bedrijfsfeesten en relatie evenementen georganiseerd te hebben maakte Lisette een kleine sidestep naar de reisbranche. En nu… nu is Lisette na vele fantastische reiservaringen sinds 2017 onderdeel van De Artiesten en klaar om ook deze club te begeleiden naar een next level: de absolute top! Met haar passie en positieve energie is ze niet te stoppen. Als enige vrouw van het team houdt ze haar mannen in toom en zorgt ze voor de broodnodige structuur en rust in de chaos. HoogtIJ is een van haar secret locations. Hier zet ze uiteenlopende producties neer: een summer Rooftop Party voor de lancering van de wintercollectie van C&A, een BBQ-lunch voor de organisatie van Jamie Oliver, een productlancering van Highland Park Whisky, stijlvolle private dinings en brandactivaties van merken zoals Adidas. Maar ook buiten onze secret locations zet ze fantastische producties neer, wat dacht je van je eigen bedrijfsfestival? Voor Young Capital maakte ze het werkelijkheid. Voor minder doen we het niet, laat dat maar aan Lisette over!

 

Frank: 

17 jaar ervaring in het organiseren van grote en kleine events. Door deze jarenlange ervaring weet Frank dat ieder event gaat om het behalen van je doel. Wat is het doel van je event en hoe kunnen we ervoor zorgen dat we het doel overtreffen.

 

Frank is eigenaar van De Artiesten en houdt van live events. Het doel overtreffen en samen een fantastisch event neerzetten, dat is zijn doel. Frank organiseerde events voor Heineken, YoungCapital, Shell, Tesla, Boels en vele andere grote en kleine bedrijven

 

Onze keuken:

 

De culinaire concepten van HoogtIJ worden ingevuld door via restaurant Daalder. Deze professionele keukenbrigade staat onder leiding van Dennis Huwaë. Dennis werd in 2019 genomineerd voor world’s best chefs award en won in 2018 de prijs voor meest talentvolle chef van Nederland.

 

Bij HoogtIJ werken we het liefste met lokale ondernemers uit de buurt, aangevuld met de beste seizoen producten. We koken 5 gangen diners op sterrenniveau, maar verzorgen ook met veel plezier de lunch tijdens je vergadering