food
stations
Pasta Bar
€9,50
Pappardelle “al ragú”, Bolognese zoals deze echt bedoeld is. Fusilli met burrata, tomaten, basilicum en balsamico Tagliatelle met truffel en Parmezaanse kaas
Tagliatelle met truffel en Parmezaanse kaas bereid door de chef in een wiel van Parmezaan – Supplement € 9,50
Salade Bar
€7,50
Mix van jonge slasoorten
Romaine sla – Ceasar dressing – French dressing met groene kruiden – spicy dressing van mango en Madame Jeanette – croutons – Parmezaanse kaas – verschillende soorten tomaat – gepekelde groenten – verschillende noten en zaden
Salade van parelcouscous met mediterrane groenten
Hollandse Pieper Bar
€8,50
Salade van krieltjes, groene appel en dragon Roseval aardappelen uit de oven. Mousseline van Mona Lisa aardappelen
Aardappelgratin Pommes pont neu
Noodle Bar
€9,50
Ramen bouillon met miso
Gekookt ei – geplukte kip – koriander – baby paksoi – garnalen – olie van chili en knofook
Bun Bar
€9,50
Steamed bun
Pekingeend
Noordzeekrab met pinda en komkommer – krokante tempeh – Hoisinsaus (huisgemaakt) – lenteui met rettich
Vegan Heaven
€9,50
Soep van zoete aardappel en gele curry
Geroosterde groenten met hummus en sesam
‘Du Puy’ linzen met komijn en gepofte bospeen
Salade van tomaat, basilicum en framboos – doperwten, tuinbonen en pistachepesto
Beef Bar
€12,50
Sukadesteak van graangevoerde runderen, 28 dagen gerijpt
Bearnaise – gepofte aardappel met zure room en bieslook
Dry-aged burger
Bearnaise van Kaandorp – New York style saladegarnituur – boeuf bourguignon
Kaas Bar
€12,50
Verschillende soorten kaas
Comte – Bleu d’ Auvergne – Epoisses – St Maure de Tourraine – overjarige brokkelkaas – vijgen en notenbrood – olijvenjam – compote van kweepeer en grove mosterd
Dessert
€6,50
Mix van macarons, brownie en pâte au choux
Prijzen van de foodstations zijn gebasseerd op minimaal 80 personen en een minimale afname van 3 foodstations. Naast de bovengenoemde prijzen wordt er € 175,00 per foodstation in rekening gebracht voor het inhuren van de foodstations.