food 

Food 

 

Sit down dinner

We organiseren graag stijlvolle sit down diners. Voor bedrijven én trouwlustigen. Mogelijkheden qua styling en opstelling in overvloed: ronde of lange tafels, strak of juist bourgondisch ingedekt, hoge kaarsen of waxine lichtjes en kiezen we voor een 3 of 7 gangen diner?
It’s up to you!

Sit down geeft je de ultieme kans om echt alles uit De Kas te halen om je gasten culinair te verwennen.

Walking dinner

Een walking dinner is bij Hoogtij een sociale happening. De gasten hebben tijdens het walking dinner de vrijheid om zich binnen onze verschillende zalen vrij te verplaatsen. Wij serveren een combinatie van fingerfood en hoogstaande gerechten. Deze kleine pareltjes worden op een klein schoteltje of bordje geserveerd. Al deze hapjes tezamen vormen een volledig diner. Deze culinaire amuses zijn een mix van koude en warme gerechtjes en zijn fraai opgemaakt door onze equipe cuisine.

Geniet lekker met een hapje in de hand van het waanzinnige uitzicht van Hoogtij!

Signature dinner

De culinaire inspirator en chef van Hooogtij is Dennis Huwaë. Dennis stond aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. “Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomi” aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar’. In 2020 is hij toegetreden tot ‘Les Patrons Cuisiniers’ én wederom genomineerd voor ‘The Best Chef Awards’.

Voor onze chef is het creëren van een gerecht een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten. Hij tovert ermee en laat de ingrediënten elkaar versterken en aanvullen. Zijn inspiratie haalt hij uit ‘streetfood’ van over heel de wereld. De basis ligt in de klassieke technieken.

“Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten” – Dennis Huwaë.

Klasse en de juiste smaak herken je altijd. Ook als het om een eenvoudige lunch of een Caesarsalade gaat, het zal ontegenzeggelijk zijn signatuur dragen. Het ‘echte werk’ van onze topchef vind je natuurlijk in zijn uitgekiende signature dinner voor Hoogtij. Daarin herken je de ware hand van de echte meester.